top of page

   Na kontaktoni

lili_tam_white.png

Fuqizimi i njerëzve për të përmirësuar jetën e tyre.

Ne po sigurojmë mundësinë që pacientët nga rajoni dhe e gjithë bota të trajtohen në spitalin tonë të njohur A + me pajisje të përparuara, pajisje, teknologji mjekësore dhe punëtorët më të mirë mjekësorë.

ÇFARË BËJMË NE?

ht.png

Transplantimi i përgjithshëm personal i flokëve dhe mjekrës

Kirurgjia e mbjelljes së flokëve kryhet për të rivendosur flokët në zonat e kokës që janë tullac ose që kanë flokë të rralluar.

tooth.png

Trajtimet Dentare

Pastrimi i dhëmbëve është i rëndësishëm për shëndetin e vazhdueshëm të dhëmbëve tuaj, ndërsa procedurat e zbardhjes së dhëmbëve janë thjesht kozmetike.

free-rhinoplasty-icon-1661-thumb.png

KOMPLIKOJNE
rhinoplastikë

Rinoplastika, ndonjëherë e referuar si një "punë hunde" ose "riformim hunde" nga pacientët, rrit harmoninë e fytyrës dhe proporcionet e hundës tuaj.

Transplantimi İ Flokeve dhe Qimes

Kirurgjia e mbjelljes së flokëve është operacioni që kryhet për të rikthyer flokët në zonat e kokës që janë tullac ose që kanë flokë të rralluar. Ekzistojnë lloje të shumta të operacionit të zëvendësimit të flokëve. Më së shpeshti, këto përfshijnë mbjelljen e flokëve, por operacioni i përplasjes, zgjerimi i indeve të kokës dhe operacioni i zvogëlimit të kokës, janë gjithashtu metoda të përdorura për zëvendësimin e flokëve.

Shqyrtimet Tona

Tregime për pacientët

Shaun Upton/England 

1.png

Procida Pasquale/France 

4.png

Christian Knapp/Deutschland  

5.png
2.png

Roberto Di Venos/Italy 

Pablo Otero/Spain 

6.png
1.png

Jolanta Niwicka/England

Para/Pas

Transplantimi i Flokëve

Rinoplastika

Mjekimi Dentar

Lilian Health mirëpret vizitorë nga e gjithë bota; Duke ofruar mbështetje për përkthim në 8 gjuhë të ndryshme. Kemi pacientë nga më shumë se 20 vende!

Ne jemi duke kryer të gjitha operacionet tona në Spitalin Akademik, i cili është një nga spitalet kryesore A + në Turqi.

Procesi i mbjelljes së flokëve, i cili vendoset sipas dëshirave tuaja, evulohet në detaje nga mjekët tanë ekspertë. Atëherë do të informoheni për trajtimin tuaj.

bottom of page